nemetangol

A Kecskeméti Városháza a Minecraft világában

Az egyesületünk szakköreire járó gyerekek a Microsoft által meghirdetett Építsük meg Magyarországot! című pályázatra hozták létre a Minecraft világában a Kecskeméti Városházát.

További információk...

Minecraft - programozás szakkört indítunk

A Nyitott Szemmel Egyesület a nyári táborok óriási népszerűsége után úgy döntött, hogy a tehetséges gyerekek informatikai készségeit évközben is fejleszteni szeretnénk szakkör formájában...

További információk...

Kalandtábori beszámoló

2016. július 9-15 között a Zöld Nap Egyesület képviseletében kilenc személy vehetett részt a kecskeméti Nyitott Szemmel Egyesület által szervezett galyatetői Kalandtáborban...

További információk...

Mi is Nyitunk Európa-felé

Egyesületünk több olyan fiatal, pályakezdő kollégát alkalmazhat a programoknak köszönhetően, akik kellő felkészültséggel nemzetközi színtéren is képviselik hazánkat és Egyesületünket...

További információk...

Robotika tábor a LogMeIn támogatásával

A Robotika tábor egy új mérföldkő volt az Egyesületünk életében, ugyanis egyetlen táborunk sem kapott még ekkora támogatást...

További információk...

Látogatás a Tisza-tavi Ökocentrumban

Szeptember 26-án ellátogatott egyesületünk Poroszlóra a Tisza-tavi Ökocentrumba.

További információk...

A Hírös Lovárdában jártunk

2015. szeptember 19-én szuper családi napot tartottunk a Hírös Lovardában. A nap első elemként a házigazda körbevezetett minket a hatalmas birtokon...

További információk...

Új bankszámlaszámunk

Tájékoztatni szeretnénk minden kedves tagunkat, hogy megváltozott a bankszámlaszámunk.

Egyesületünk új számlaszáma: 11732002-20413703

További információk...

Sok kicsi sokra megy – 1%

Hamarosan bizonyára egyre sűrűbben találkozol a különböző civil szervezetek, alapítványok felhívásaival, amelyekben arra buzdítanak: ajánld fel adód egy százalékát az általuk végzett közhasznú feladatok támogatására....

További információk...

febr. 24 2019

Minecraft:

A Minecraftot a gyerekek milliói játsszák világszerte. Ahhoz, hogy megértsük eme őrületet, a „felnőtteknek” a legora kell gondolni. Mindenki rengeteget építgetett ezzel a szuper kockákból álló játékkal. Na most képzeljük el azt, hogy a lehetőségeknek itt tényleg csak a kreativitás szab határt.

 

 

A gyerekek együtt építhetnek fel bármilyen világot, amit csak elképzelnek, és mind ezt együtt, a táborban egy külön erre a célra bérelt szerveren. Különböző versenyeken mérhetik össze tudásukat. PVP verseny és kreatív építő kihívás.

nyaritaborok.07

Együtt kell túlélő módban legyőzni egymás segítésével a misztikus sárkányt, vagy átvészelni a MOB Arénát. Kell még ennél jobb? Szerintünk nem. Kreativitás, gyorsaság, logika, ügyesség és csapatjáték kell ahhoz, hogy valaki sikeres legyen.

nyaritaborok.01


Programozás - CodeCombat:

A legvonzóbb játék, amivel megtanulhatsz programozni – így szól a rengeteg nyelven, köztük magyarul is elérhető CodeCombat szlogenje. És valóban, egy bármilyen összehasonlításban igényesnek nevezhető böngészős (szerep)játékról van szó, melyben történetesen programozni kell a történet megismeréséhez.

codecombat

 

 League of Legends:

 A League of Legends játékkal naponta 70-80 millióan játszanak. Az egyik legsikeresebb MOBA játékká nőtte ki magát. A gyerekek körében azért olyan népszerű, mert hihetetlen taktika és csapatjátékot igényel a játék. 5 fős csapatok versenyeznek egymás ellen. Óriási népszerűsége annak is köszönhető, hogy az egyik legnépszerűbb online sporttá nőtte ki magát.

 

hc6k-Custom

 

Folyamatos heti bajnoki fordulók mellett, világbajnokság is van minden évben, hatalmas pénznyereményekkel és show-val. A táborban lehetőség lesz a gyerekeknek együtt játszani egy térben, akár csak egy "lanpartin".

Fortnite:

A tábor alatt tervezetten lehetőséget biztosítunk Fortine játék használatára is. Amennyiben ezt szeretne igényelni, kérjük, hogy a jelentkezi lap megjegyzés rovatba jelezze nekünk.

Sport lehetőségek:

A különböző sporttevékenységekre van lehetőség a táborok során. Modern focipálya és egy teqball asztal is a rendelkezésre áll, emellett kosarazásra is van lehetőség. A szerdai napot a Kecskeméti Élményfürdőben töltjük, ahol vizi sportok kedvelői is kikapcsolódhatnak.

nyaritaborok.14


Építő verseny:

Kreatív építő verseny lesz a legérdekesebb kihívás a gyerekek számára, ahol értékes nyereményeket lehet nyerni. A pénteki napon pedig a tábor zárásaként lehetősége lesz a szülőknek a gyerkőcök építményeit és munkáit megtekinteni.

Étkezés:

A szerdai fürdő napon az élmányfürdőben pizzázunk, a többi napon svédasztalos, szabadszedéses ebéd várja a gyerekeket a 4*-os Hotel Három Gúnar étteremben.

nyaritaborok.06

Tábor zárásaképpen ha az időjárás engedi, akkor a közös dinnyevés után egy óriási vizipisztoly csatán vehetnek részt a szabadban.

nyaritaborok.02

 

A 21. századnak megfelelő eszközökkel felszerelt és légkondicionálóval ellátott termekben tartjuk az informatikai foglalkozásokat.

C1: 2019. június 24 - 28. - napközis

C2: 2019. július 01 - 05. - napközis

C3: 2019. július 29 - augusztus 02. - napközis

C4: 2019. augusztus 05 - 09. - napközis

C5: 2019. augusztus 12 - 16. - napközis

Táborvezető: Koller István

Részvételi díj: 27.000 Ft/fő - napközis

JELENTKEZÉSI LAP

 

SZÜLŐI NYILATKOZAT

 

Ezt hozza mindenki magával a táboros szülői értekezletre, vagy a tábor első napjára.
facebookiconVaroshaza


videologo

logoright

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa83
mod_vvisit_counterTegnap174
mod_vvisit_counterEzen a héten546
mod_vvisit_counterMúlt héten1656
mod_vvisit_counterEbben a hónapban3788
mod_vvisit_counterMúlt Hónapban7111
mod_vvisit_counterÖsszesen207445

2019 máj. 22

Who's Online

Oldalainkat 4 vendég böngészi